ΑΡΜΕΚΤΗΡΙΑ - ΑΓΚΡΙΠΑΝ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΙΤΗΣ

Αρμεκτήρια Αιγοπροβάτων και Αγελάδων

  

 

Η εταιρεία Fullwood Packo Group προσφέρει αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις που προσαρμόζονται στο μέγεθος της εκμετάλλευσης του κάθε κτηνοτρόφου. Από την λύση της αμελκτικής μηχανής με κάδο για μικρά κοπάδια, τις αμελκτικές μηχανές με παγίδες γρήγορης εξόδου και τα περιστροφικά για μεγάλα κοπάδια καθιστούν την εταιρεία προσιτή και πρώτη στην επιλογή των κτηνοτρόφων.

Ο σημαντικότερος λόγος που κάνει τα αμελκτήρια της Fullwood - Packo πρώτα σε επιλογή των κτηνοτρόφων είναι ότι υποστηρίζεται στην Ελληνική αγορά από την εταιρεία ΑΓΚΡΙΠΑΝ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΙΤΗΣ που διαθέτει πολυετή πείρα, αξιόλογο προσωπικό, μεγάλο δίκτυο αντιπροσώπων, μεγάλη ποικιλία μηχανημάτων, αξιοπιστία και σιγουριά.

  

Μια πλήρης σειρά προϊόντων είναι διαθέσιμη για το άρμεγμα αιγοπροβάτων και αγελάδων. Από τον συλλέκτη στο αμελκτήριο και στον εξοπλισμό ψύξης. Μια πλήρης αλυσίδα ποιότητας στην παραγωγή γάλακτος.

   Αμελκτικές μονάδες: Ο εξοπλισμός άλμεξης της Fullwood είναι ειδικά σχεδιασμένος για χρήση τόσο για πρόβατα όσο και για αίγες. Μέσα από την έρευνα και την ανάπτυξη έχουν σχεδιαστεί θήλαστρα και κύπελλα ώστε να ταιριάζουν με τους διαφορετικούς μαστούς των ζώων. Τα θήλαστρα σιλικόνης Fullwood παρέχουν γρήγορη και πλήρη άμελξη.
   Αντλία κενού: Μια αξιόπιστη αντλία είναι το βασικό εργαλείο για αποδοτική αμελγή. Οι αντλίες κενού της Fullwood χρησιμοποιούνται με επιτυχία σε αμελκτήρια σε όλο τον κόσμο. Η σειρά αντλιών ευρύτατη, και περιλαμβάνει ένα μοντέλο και για την δική σας εγκατάσταση.
  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μονάδες συλλογής γάλακτος: Οι μονάδες συλλογής γάλακτος από ανοξείδωτο ατσάλι παρέχονται πλήρης με μια αντλία γάλακτος υψηλής απόδοσης. Οι μονάδες συλλογής μπορούν να συνδεθούν με εξοπλισμό πρόψυξης ώστε να ψύχουν το γάλα πριν εισέλθει στην δεξαμενή.
 
Our website is protected by DMC Firewall!