ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΟΙ ΦΟΡΤΩΤΕΣ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΣΥΜΠΑΓΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ

ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

Απαιτείτε έναν σπαστό φορτωτή με τη μεγαλύτερη ικανότητα φορτίου και το μεγαλύτερο ύψος ανύψωσης. Πρέπει να είναι όσο πιο συμπαγής σε διαστάσεις γίνεται, σε συνδυασμό με ισχύ και οικονομία. Να είναι απλός στην λειτουργία του, εύκολος στην συντήρηση και να συνδυάζει τεχνολογία με τη μεγαλύτερη αξιοπιστία και το χαμηλότερο κόστος επένδυσης.

Η ειδική σειρά φορτωτών Schäffer ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας κάθε μέρα. Οι συμπαγείς διαστάσεις και η αποδεδειγμένη τεχνολογία κάνουν αυτά τα μηχανήματα μοναδικά. Και όλα αυτά σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή.

ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Φορτωτές για κάθε εργασία με συμπαγείς διαστάσεις σπαστοί για τον στάβλο και τηλεσκοπικοί. Θέτουν τα στάνταρ σε ποιότητα, σταθερότητα, ευελιξία, ασφάλεια και ωφέλεια στην εργασία.

ΣΠΑΣΤΟΙ ΦΟΡΤΩΤΕΣ

ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΟΙ ΦΟΡΤΩΤΕΣ

Η μεγάλη γκάμα στην επιλογή εξαρτημάτων στις συμπαγείς διαστάσεις του μηχανήματος και η εξαιρετική ανυψωτική τους ικανότητα κάνει αυτούς τους φορτωτές πραγματικά εργαλεία δουλειάς. Θα κερδίζετε από τη αυξανόμενη αποδοτικότητα κάθε μέρα.

 

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΦΟΡΤΩΤΩΝ

Άξονες Schäffer - Θεμέλιο ασφάλειας

Άξονες εξαιρετικής ποιότητας που υποστηρίζουν τα μεγάλα φορτία και μετατρέπουν την ισχύ του κινητήρα σε κίνηση, με πλάτος μηχανήματος τα 790 mm.

 

Μεγάλη ισχύ, έξυπνα εφαρμοσμένη...

Κινητήρες Kubota: Συμπαγείς σε διαστάσεις, ισχυροί και αξιόπιστοι. Είναι κατασκευασμένοι σε έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές κινητήρων πετρελαίου στον κόσμο. Η τελευταία τελευταία γενιά αυτών των κινητήρων παρέχουν ιδανική καύση, με μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και χαμηλά επίπεδα καπνού, ιδιαίτερα σημαντικό για εφαρμογές σε στεγασμένους χώρους. Ακόμα ένα πρακτικό πλεονέκτημα για εσάς είναι η ευκολία πρόσβασης σε μέρη που χρειάζονται συχνά συντήρηση, όπως φίλτρα λαδιού και καυσίμου.

 

Γράσο; Όχι εδώ παρακαλώ.

Εμπιστευόμαστε τον αρθρωτό μας άξονα τόσο πολύ που προσφέρουμε εγγύηση για 3 χρόνια ή 3000 ώρες λειτουργίας. Θα παρατηρήσετε ότι αυτό το εξάρτημα δεν χρειάζεται γρασάρισμα για όλη την διάρκεια ζωής του φορτωτή.

 

Εξαιρετική άνεση

Η εξαιρετική άνεση παρέχεται από την υδροστατική μετάδοση. Επιλέξτε την διεύθυνση κίνησης, ξεκινήστε ομαλά με κάθε φορτίο και επιταχύνεται χωρίς σχέσεις στην μέγιστη ταχύτητα των 15 ή 20 χλμ/ώρα. Το εργονομικό χειριστήριο σας επιτρέπει να καθορίσετε την διεύθυνση κίνησης και σας δίνει τον σίγουρο έλεγχο του φορτωτή. Μπορείτε να μετακινήσετε βαριά φορτία με ένα απλό άγγιγμα του χειριστηρίου, με ισχύ και ασφάλεια.

 

Ακτίνα στροφής 53cm

Οι φορτωτές Schäffer είναι εύκολοι στον χειρισμό. Το ίχνος των πίσω τροχών είναι ίδιο με των εμπρός – ένα πλεονέκτημα ειδικά για κλειστές γωνίες και στενά περάσματα.

 

 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd