Επίδειξη σε ελαιόδεντρα στο Αστρος Κυνουρίας με τα μηχανήματα της AGROMELCA VM00 Progressive & VG3 Progressive

.

Δείτε περισσότερα στο επίσημο site

 

 
ΜΗΧΑΝΗΜΑΤA ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΜΕ ΔΟΝΗΣΗ
 
ΤΥΠΟΣ VM00-XT10 PROGRESSIVE (ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΔΟΝΗΣΗΣ)

Ενσωματωμένο νέο μικτό προοδευτικό σύστημα δόνησης Σταθερή και προοδευτική δόνηση προς κάθε κατεύθυνση, ρυθμιστής πίεσης δαγκάνας, ρυθμιστής φρένου και αυτόματης συμπίεσης.Υψηλό ποσοστό συγκομιδής καρπού από όλο το δέντρο. Το σύστημα αυτόματης συμπίεσης είναι σταθερό έτσι ώστε να αποφεύγεται ο τραυματισμός του κορμού κατά την διάρκεια της δόνησης.
  
ΤΥΠΟΣ VM00-XT10 PROGRESSIVE + ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΡΝΑ
 
Με την πλατφόρμα αλουμινίου μειώθηκε κατά 70% το βάρος της κλασικής σιδερένιας ομπρέλας συλλογής, μειώνοντας ταυτόχρονα και την καταπόνηση στον φορτωτή και στο τρακτέρ.  ΡΝΑ ΧΤ-10: Aνοιγμα από 0,80 μ και διάμετρος ράβδων περίπου 6,0-6,5 μ.
 
ΤΥΠΟΣ VM1-XT10 PROGRESSIVE (ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΔΟΝΗΣΗΣ)
 
Εφοδιασμένο με ανεξάρτητη ανύψωση ομπρέλας, επεκτάσιμο μπράτσο 60 εκ. και περιστρεφόμενες δαγκάνες δόνησης. Με τα νέα μπράτσα δόνησης μπορούμε να συλλέξουμε σε δέντρα μεταξύ 10 & 50 εκ. διάμετρο
 
ΤΥΠΟΣ VM1-XT10 PROGRESSIVE + ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΡΝΑ
 
Ευελιξία, σταθερότητα, ασφάλεια και γρήγορη μετακίνηση.
ΡΝΑ ΧΤ-10: Aνοιγμα από 0,80 μ και διάμετρος ράβδων περίπου 6,0-6,5 μ.
 
ΤΥΠΟΣ VG3-XT10 PROGRESSIVE (ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΔΟΝΗΣΗΣ)
 
Ενσωματωμένο νέο μικτό προοδευτικό σύστημα δόνησης Σταθερή και προοδευτική δόνηση προς κάθε κατεύθυνση, ρυθμιστής πίεσης δαγκάνας, ρυθμιστής φρένου και αυτόματης συμπίεσης.
Δυνατότητα μιας δόνησης σε κάθε κατεύθυνση. Ανάλογα το δέντρο, την εποχή συγκομιδής κλπ. και για την αποφυγή ζημιάς,μπορούμε να ρυθμίσουμε την δύναμη επαφής με τον κορμό.
 
ΤΥΠΟΣ VG3-XT10 PROGRESSIVE + ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ PGA
 
Με την πλατφόρμα αλουμινίου μειώθηκε κατά 70% το βάρος της κλασικής σιδερένιας ομπρέλας συλλογής. PGA ΧΤ-10: Ανοιγμα από 1.0 μ μ και διάμετρος ράβδων περίπου 7.0 μ.Στάνταρντ το τηλεχειριστήριο, όπου ο χειριστής μπορεί να ελέγξει όλες τις λειτουργίες του συλλέκτη από το έδαφος.
 
 
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd